[Αγγλική Σελίδα]  [Γερμανική Σελίδα] 

 
 

ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ


 

Ο όμιλος ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΡΑΝΟΣ, είναι αποτέλεσμα μιας οικογενειακής προσπάθειας που ξεκίνησε το 1949, με βασικό της αντικείμενο την αντιπροσώπευση και εμπορία πυρίμαχων και οξύμαχων υλικών.


Αντιπροσωπεύοντας ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον τομέα των πυρίμαχων και οξύμαχων, το Γερμανικό οίκο DIDIER WERKE, η εταιρεία ΤΡΑΝΟΣ εδραιώνεται ως ένας από τους βασικούς προμηθευτές της Ελληνικής Βιομηχανίας.


Στα επόμενα χρόνια η εταιρεία αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, με βασικό της πάντα προσανατολισμό την εξυπηρέτηση της Βιομηχανίας σε πρώτες ύλες και εξοπλισμό.


ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΥΡΙΜΑΧΩΝ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ VEITSCH - RADEX - DIDIER ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΤΟΥ.


ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ VEITSCHER - RADEX KAI DIDIER AG.


Η διαρκής αναζήτηση για διεύρυνση της γκάμας των προσφερομένων προϊόντων καθώς και της δημιουργίας συμπληρωματικών, αλλά και εναλλακτικών αγορών, οδηγεί την εταιρεία ΤΡΑΝΟΣ στη υπογραφή αποκλειστικών συνεργασιών με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους στον κόσμο και στη συνεργασία της με πλήθος σοβαρών και γνωστών εταιρειών.
 [Επιστροφή]  [Κατηγορίες Προϊόντων]  [Δίκτυο πελατών]


Πληροφορίες

Εταιρείες Τρανός
Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 231, 17121 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ. : +30 1 9318918 - 923
FAX : +30 1 9326128 - 9
E-mail : tranos@acci.gr